Acasă Politic DOC// Se limpezesc apele: Deputații Partidului „Șor” aderă la „Pentru Moldova”, creată...

DOC// Se limpezesc apele: Deputații Partidului „Șor” aderă la „Pentru Moldova”, creată de dezertorii din „Pro Moldova”

0

Fracțiunea Partidului „ȘOR” a „susținut demersul” celor 5 foști deputați „PRO MOLDOVA” și a semnat Convenția „Pentru Moldova”. Anunțul ân acest sens a fost făcut de parlamentarul Sergiu Sîrbu. Potrivit acestuia Platforma ”Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputați.

Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii ”Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția ”Pentru Moldova”. Platforma ”Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputați, dar sunt convins că sunt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare țării!”, a scris el.

Amintim că în ultimele săptămâni cinci deputați, mai exact Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici au părăsit grupul parlamentar „PRO MOLDOVA”. Ulterior aceștia au anunțat despre crearea Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, susținând că scopul creării acestei platforme este de a organiza un „dialog eficient și pentru coordonarea acțiunilor politice atât în Parlament, cât și în afara lui”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.