Acasă Politic VIDEO // Țîcu despre Usatîi: ”Este o proiecție a serviciilor secrete ruse...

VIDEO // Țîcu despre Usatîi: ”Este o proiecție a serviciilor secrete ruse și un aliat fidel al lui Dodon în viitorul Parlament”

0

Renato Usatîi a fost proiectat în Republica Moldova de către serviciile secrete ruse, iar în viitorul Parlament acesta va fi un „aliat fidel” al lui Igor Dodon. Cel puțin asta a declarat liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu în cadrul unei emisiuni televizate din țară.

„Este un individ pe care serviciile secrete ruse l-au proiectat și-l controlează foarte bine și care este un aliat fidel al lui Dodon în viitorul Parlament. Asta este miza Moscovei, viitorul Parlament. Dacă moldovenii nu înțeleg, în viitorul Parlament, cu Usatîi și Dodon vom avea limba rusă a doua limbă de stat, federalizare, națiunea civică moldovenească, legitimarea prezenței militare și scheme de corupție pe care băieții le vor împărți”, a declarat Octavian Țîcu.

Potrivit lui Țîcu, „Dodon nu va pescui niciodată un vot de pe dreapta”, în timp ce Usatîi poate face asta prin „populismul și showmania pe care o are”.

Amintim că și deputatul PPDA, Dinu Plîngău, l-a calificat pe Usatîi drept un „individ mai periculos decât Dodon”.

Deocamdată, Usatîi nu a venit cu o reacție la declarațiile celor doi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.