Acasă Politic DOC // O nouă majoritate, creată în Consiliul raional Criuleni: Obiectivul, demiterea...

DOC // O nouă majoritate, creată în Consiliul raional Criuleni: Obiectivul, demiterea președintelui

0

O nouă majoritate a fost constituită în cadrul Consiliului raional Criuleni. Este vorba despre 19 consilieri din partea PLDM, PCRM, PSRM, PAS și Partidul „Șor”. Potrivit Acordului semnat, alianța va purta denumirea de „Majoritatea pentru deblocarea activității Consiliului raional Criuleni, 2021-2023”, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

Consilierii își propun să asigure o guvernare la nivel de consiliu „stabilă și eficientă, bazată pe coalizarea forțelor politice responsabile și orientate către cetățenii raionului”. La fel, ei menționează despre necesitatea asigurării dezvoltării „dinamice, multilaterale și durabile” a raionului Criuleni.

Mai mult ca atât, în textul Acordului se menționează despre necesitatea consolidării unității consilierilor „indiferent de apartenența politică”.

La fel, în document se menționează și despre necesitatea demiterii actualului președinte al raionului, mandatând în funcție de președinte și vicepreședinți „persoane competente”. De precizat că la moment raionul este condus de reprezentantul Platformei DA, Pavel Spînu.

Consiliul raional este format din 33 de consilieri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.