Acasă Anticipate 2021 DOC // Documentul pe care trebuie să-l dețină cetățenii moldoveni din Irlanda...

DOC // Documentul pe care trebuie să-l dețină cetățenii moldoveni din Irlanda pentru a se putea deplasa la secția de votare

0

Ambasada Republicii Moldova în Irlanda recomandă cetățenilor moldoveni care intenționează, la data de 11 iulie, să meargă la una din cele patru secții de votare deschise în statul respectiv pentru a-și exercita dreptul de vot în cadrul scrutinului parlamentar, să printeze și să păstreze în format electronic Scrisoarea Ambasadei din 5 iulie 2021.

Autoritățile irlandeze, chiar dacă nu sunt restricții de călătorie, au solicitat ca alegătorii care se deplasează din diferite localități ale Irlandei la secțiile de votare, să fie în posesia Scrisorii Ambasadei din 5  iulie 2021, care confirmă motivul deplasării. Vă recomandăm să printați sau să păstrați această scrisoare în format electronic pe telefonul Dumneavoastră pentru a fi prezentată la solicitare”, se arată într-un anunț al misiunii diplomatice.

La fel, Ambasada amintește cetățenilor moldoveni să aibă în posesie un document de identitate al cetățeanului Republicii Moldova (pașaport/buletin).

În cazul în care veți întâmpina careva dificultăți, rugăm contactarea imediată a Ambasadei Republicii Moldova din Dublin la numărul de urgență: +353 899771081”, precizează Ambasada.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.