Acasă Justiţie DOC // Cine e membrul CSP cu pensie de 25.700 lei care...

DOC // Cine e membrul CSP cu pensie de 25.700 lei care riscă să fie sancționat

0

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) anunță că a pornit o cauză contravențională pentru depunerea tardivă a declarației de avere și interese personale de către Dumitru Pulbere, membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP). În declarația de avere și interese personale pentru anul 2020, Dumitru Pulbere a indicat că a ridicat un salariu de 142.455 de lei de la CSP. Tot aici, membrul CSP menționează că a ridicat în 2020 o pensie de 308.400 de lei, adică câte 25.700 de lei pe lună, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

Tot în declarația de avere pentru 2020, Pulbere a indicat și casa în care locuiește, valoarea indicată a acesteia fiind de 5.784.290 de lei.

Dumitru Pulbere, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, despre care ZdG a scris anterior că locuieşte într-un imobil impunător din Chişinău, construit în perioada în care acesta ocupa funcţii de stat, a revenit în atenţia opiniei publice după ce, în 2018, a fost numit de către preşedintele R. Moldova de atunci, Igor Dodon, în calitate de membru al Consiliului Superior al Procurorilor, după un concurs ce a provocat mai multe semne de întrebare.

Declaratie Dumitru Pulbere by Ziarul de Gardă

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.