Acasă Sport Di Maria: „Ronaldo este un animal!” + Ce mesaj i-a trimis lui...

Di Maria: „Ronaldo este un animal!” + Ce mesaj i-a trimis lui Messi, când a auzit că vrea să plece de la Barcelona

0

Angel Di Maria şi-a aflat pedeapsa, după ce şi-a scuipat un adversar în derby-ul PSG – Marseille 0-1, şi a mai primit o veste proastă: nu a fost convocat de Scaloni la naţionala Argentinei, pentru următoarele două partide.

Ce spune Di Maria despre Ronaldo şi Messi

Starul de la PSG a acordat un amplu interviu în presa din ţara natală, în care, printre altele, a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, cei mai buni jucători ai planetei în ultimul deceniu.

Rugat să-l caracterizeze pe CR7, Di Maria a replicat: „Ronaldo este un animal! Are meritul incredibil de a fi luptat cu Messi pentru Balonul de Aur, pentru că el nu are acel dar nativ…A fost minunat să-i vedem pe amândoi de cealaltă parte a baricadei”.

Referitor la Messi şi dorinţa sa de a pleca de la Barcelona în această vară, Di Maria a afirmat: „Când am aflat că vrea să plece de la Barca, i-am trimis o captură pe Instagram şi i-am arătat cum ar putea arăta PSG cu el în echipă”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.