Acasă Sport Campionatul European de tineret: UEFA a delegat 2 observatori moldoveni

Campionatul European de tineret: UEFA a delegat 2 observatori moldoveni

0

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că UEFA a delegat doi observatori din Republica Moldova la meciurile din preliminariile Campionatului European de tineret. Astfel, potrivit FMF, Igor Șațkii a lucrat în calitate de observator de arbitri UEFA la meciul Cehia – Kosovo din grupa G.

Meciul a avut loc pe 12 octombrie pe stadionul Střelecký ostrov din orașul České Budějovice.

În același timp, Diana Bulgaru a activat în calitate de delegat UEFA la partida Belarus – Liechtenstein din grupa D, programată la arena din orașul Borisov.

FMF menționează că de-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.