Acasă Social Detalii noi despre presupusa tentativă de omor din Iurceni

Detalii noi despre presupusa tentativă de omor din Iurceni

0

Detalii noi despre presupusa tentativă de omor din satul Iurceni, Nisporeni, când o femeie de 47 de ani a fost împușcată în abdomen de concubinul ei. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat duminică, în plină zi. Agresorul, care a fost anterior condamnat pentru omor, s-a îmbătat şi şi-a luat la pumni concubina. La un moment dat, el a tras dintr-o armă în femeie.

Din fericire, victima a reușit să ajungă la un vecin pentru a cere ajutor. După asta, ea a fost internată la Spitalul Raional Nisporeni.

„Pacienta a fost internată în stare extrem de gravă direct în secţia Reanimare, apoi supusă unei intervenţii chirurgicale urgente. Pacienta este conştientă, în stare gravă, dar stabilă”, a declarat vicedirectorul Spitalului Raional Nisporeni, Alexandru Ciuș.

Poliţiştii au fost nevoiţi să aplice forţa pentru a-l reţine pe agresor. În beciul bărbatului au mai fost găsite şi alte arme, toate deţinute ilegal.

„Din start şi până la reţinere, concubinul nu a dorit să colaboreze nici cu angajaţii poliţiei, nici cu organul de urmărire penală. Dar în urma măsurilor investigativ-operative desfăşurate, arma a fost depistată în toaleta gospodăriei, ascunsă într-o pungă de plastic. Împreună cu arma erau alte 18 cartuşe”, a menționat şeful Secţiei Securitate Publică al IP Nisporeni, Gherghe Bargan.

Pistolarul a fost reţinut şi riscă până la 20 de ani de puşcărie. Potrivit autorităţilor, concubinii au doi copii minori care, din fericire, nu se aflau acasă când s-a produs totul. Poliţiştii spun că şi cei doi copii au fost la evidenţa oamenilor legii pentru comportament delicvent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.