Acasă Istorii din spatele culisei Detalii despre moartea tânărului militar din regiunea transnistreană care și-a pierdut viața...

Detalii despre moartea tânărului militar din regiunea transnistreană care și-a pierdut viața în timpul unor exerciții

0

Tânărul militar din regiunea transnistreană a decedat urmare a unei trageri dintr-o mitralieră de tanc în timpul unor exerciții de poligon, potrivit informației preliminare a anchetei. Împușcătura a fost executată de adjunctul comandantului, Ivan Malahovski în timp ce acesta verifica mitraliera instalată pe tanc. Acesta se afla în compartimentul de comandă al tancului și, fără a se asigura că în zona de tragere nu se află persoane, a efectuat tragerea din mitraliera de tip Kalașnikov. Alexandr Ceban, tânărul de 18 ani a decedat pe loc din cauza rănilor primite.

Ivan Mihalovski a fost reținut și se află în detenție. Ancheta este deschisă pe articolul ce se referă la încălcarea regulilor de mânuire a armelor ce s-a soldat cu moartea unei persoane din neglijență.

Amintim că militarul Alexandr Ceban, născut în anul 2002, a fost împușcat mortal pe 16 iulie, în timpul unor exerciții de tragere efectuate de trupele militare ilegale din regiunea transnistreană, transmite pretinsul minister al apărării din regiune.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.