Acasă Uncategorized Descoperire macabră, la Cărpineni. Bărbat găsit fără suflare, în propria curte

Descoperire macabră, la Cărpineni. Bărbat găsit fără suflare, în propria curte

0

Și-ar fi pus capăt zilelor. Oamenii legii investighează cazul unui vărbat care ar fo fost găsit fără suflare în spatele casei. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:30, în localitatea Cărpineni, din raionul Hîncești. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de oamenii legii.

Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 55 de ani. Cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat într-un copac din spatele casei.

Medicii-legiști, veniți la fața locului, nu au depistat pe suprafața cadavrului urme de moarte violentă.

Pe marginea acestui caz, oamenii legii au inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele decesului, dar și motivul care l-ar fi făcut să recurgă la acest gest disperat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.