Acasă Politic Deputatul PAS Vladimir Bolea rămâne în Parlament: Ce comisie va conduce

Deputatul PAS Vladimir Bolea rămâne în Parlament: Ce comisie va conduce

0

Deputatul PAS, Vladimir Bolea, ramâne în Legislativ și nu va face parte din componența noului Guvern. „Rămân candidat la șefia Comisiei agricultură”, a declarat Vladimir Bolea în cadrul emisiunii Politica de la TV8, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.

„Nu voi candida la funcția de Ministru al Agriculturii. Eu voi activa în Parlament, rămân candidat la șefia Comisiei agricultură. Eu am fost vicepreședinte al acestei comisii, timp de doi ani, am avut proiecte bune despre schimbarea sistemului fiscal în domeniul agriculturii și oferire ajutorul agricultorilor noștri.

Este un domeniu în care am dat dovadă de o activitate productivă, timp de doi ani, după părerea mea. Deci, voi face lucru bine, în continuare”, a precizat Vladimir Bolea, deputatul PAS. 

Vladimir Bolea a mai declarat că, cel mai probabil, proiectul de anulare a imunității pentru acte de corupție va fi discutat în Parlament în luna august.

La rândul său, deputata partidului Șor, Marina Tauber a spus că inițiativa le aparține, dar a evitat să precizeze dacă va vota pentru aceasta sau nu.

„Ridicarea imunității încă nu înseamnă nimic, acest lucru a fost demonstrat de acea acțiune ilegală în raport cu mine, când absolut nefondat mi-a fost ridicată imunitatea”, a declarat Tauber.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.