Acasă Politic Natalia Gavriliţa: Partidul PAS și echipa mea solicită dizolvarea Parlamentului

Natalia Gavriliţa: Partidul PAS și echipa mea solicită dizolvarea Parlamentului

0

Candidata desemnată la funcția de premier, Natalia Gavrilița, a fost invitată la tribuna Parlamentului să-și prezinte programul de guvernare. Aceasta le-a cerut deputaţilor să plece şi să declanşeze alegeri parlamentare anticipate.

„Guvernul și programul de guvernare pe care îl propun azi urmează a fi susținut de toți oamenii. Dragi cetățeni, vă prezint o echipă de oameni integri.
Oamenii își vor țara înapoi, iar schimbarea începe cu un Parlament curat și un Guvern dedicat interesului public.
Astăzi facem un pas spre a le da oamenilor ce își doresc. Partidul PAS și echipa pe care o prezint solicită, la fel ca şi majoritatea cetăţenilor acestei ţări, dizolvarea Parlamentului şi declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”, a spus Gavrilița.

În cazul în care va fi votat, Guvernul Gavrilița va avea pe agendă, pe lângă alte priorităţi stringente, şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

“În caz că vom fi votați, ne asumăm gestionarea responsabilă a crizei economice și pandemice, curățarea instituțiilor statului de oameni corupți,
organizarea alegerilor parlamentare anticipate libere și corecte. Guvernul se angajează să renunțe la mandat imediat după rezolvarea problemelor urgente și să creeze din nou condiții pentru declanșarea anticipatelor”, a declarat Natalia Gavriliţa.

newsin.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.