Acasă Politic Deputații lui Ilan Șor – Ulanov și Jardan rămân în libertate. Curtea...

Deputații lui Ilan Șor – Ulanov și Jardan rămân în libertate. Curtea de Apel a respins recursurile PA privind eliberarea provizorie

0

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi recursurile Procuraturii Anticorupție împotriva încheierilor emise de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, prin care deputații „Șor”, Denis Ulanov și Petru Jardan, învinuiți în dosare de rezonanță, au fost eliberați provizoriu sub control judiciar, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Precizăm că, Procuratura Anticorupție a solicitat plasarea celor doi deputați, cu statut de învinuit, în arest preventiv pentru 30 de zile, însă atât pe 25 martie, cât și pe 5 aprilie, solicitarea procurorilor a fost respinsă, se arată într-un comunicat al PG.  

Potrivit materialelor, Denis Ulanov este învinuit de ”escrocherie” și ”spălare de bani” în dosarul ”frauda bancară”, iar Petru Jardan – este învinuit de ”abuz de serviciu”, în dosarul vizând  concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Ambii învinuiți pledează nevinovați. Urmărire penală continuă, iar Procuratura va informa despre evoluțiile acestora.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.