Acasă Politic Deputații, în vacanță: Sesiunea de primăvară a Parlamentului, încheiată

Deputații, în vacanță: Sesiunea de primăvară a Parlamentului, încheiată

0

De astăzi, deputații Parlamentului Republicii Moldova sunt în vacanță. Aceștia au aprobat ieri, 20 iulie, cu majoritatea voturilor Hotărârea cu privire la încheierea primei sesiuni ordinare a anului curent.

În încheierea ședinței, Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a  mulțumit deputaților pentru participare la sesiunea de primăvară-vară și le-a urat succese în activitatea legislativă și politică.  

Totodată, speakerul și-a îndemnat colegii să continue activitatea în cadrul comisiilor permanente, în special asupra proiectelor de lege aflate în procedura legislativă.

Potrivit Regulamentului Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.