Acasă Politic Deputat: Guvernarea a suferit un eșec total în gestionarea pandemiei

Deputat: Guvernarea a suferit un eșec total în gestionarea pandemiei

0

Guvernarea a suferit un eșec total în gestionarea situației pandemice din țară. De această părere este vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea.

Deputatul PSRM a criticat, într-o postare pe pagina sa de socializare, acțiunile guvernanților în domeniu, calificându-le drept iresponsabile și rușinoase.

”Peste 5.000 de cazuri noi de COVID-19. Și nimeni nu-și asumă răspunderea pentru situație, pentru eșec, nu constată prăbușirea sistemului. 
Nimeni nu-și dă demisia. Unicele reacții… navete pe la studiouri TV. Declarații contradictorii. Căutarea vinovaților și dușmanilor, interni și externi. Amenințări cu războiul. 
Vinovați sunt toți, numai nu dragii noștri guvernanți, nu “oamenii buni”. Iresponsabil și rușinos”, a notat Batrîncea.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.