Acasă Uncategorized Cutremur, produs lângă R. Moldova: Magnitudinea seismului

Cutremur, produs lângă R. Moldova: Magnitudinea seismului

0

Un cutremur cu magnitudinea 3,8 s-a produs miercuri după-amiaza, la ora locală 16:27, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, la o adâncime de 128 de kilometri. Despre aceasta arată datele publicate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), transmite SafeNews.md cu referire la Agerpres.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor orașe: 85 km Est de Brașov, 96 km Sud de Bacău, 100 km Nord-Est de Ploiești, 109 km Vest de Galați, 112 km Nord-Vest de Brăila și 149 km Nord de București.

În luna decembrie, în România au avut loc 17 cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 și 3,8 pe Richter.

Cel mai puternic seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în județul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, și a avut o magnitudine de 5,2 pe scara Richter.

Cutremurul a fost resimțit și la București.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.