Acasă Sport Sergio Aguero, nevoit să stea departe de fotbal din cauza problemelor cardiace

Sergio Aguero, nevoit să stea departe de fotbal din cauza problemelor cardiace

0

Argentinianul Sergio Aguero este nevoit să stea departe de terenul de fotbal din cauza problemelor cardiace, însă nu renunță la sport.

În cazul în care problemele de sănătate nu i-ar mai permite să-și reia cariera de fotbalist, sud-americanul ar putea să se înscrie, lejer, la turnee de golf, un sport mai puțin solicitant din punct de vedere fizic.

Aguero a jucat golf și a împărtășit două fotografii cu cei peste 20,5 milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare.

Kun Aguero, în vârstă de 33 de ani, trebuie să stea departe de gazon aproximativ nouă luni, motiv care l-ar putea determina pe argentinian să-și anunțe retragerea din fotbal.

În urma problemelor respiratorii de la meciul FC Barcelona – Alaves din La Liga, medicii i-au transmis lui Aguero că este necesar să ia o pauză de jumătate de an și, din cauza vârstei, ar mai avea nevoie de încă trei luni pentru a reveni la un nivel optim de joc. Astfel, acum cariera sa fotbalistică rămâne incertă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.