Acasă Sport Cu ce echipă a semnat cel mai bogat fotbalist din lume şi...

Cu ce echipă a semnat cel mai bogat fotbalist din lume şi ce avere are. Îi eclipsează pe Ronaldo şi pe Messi

0

Clubul Maritimo Funchal, din prima ligă a Portugaliei, a anunţat că l-a transferat pe Faiq Bolkiah, fiul prinţului Bruneiului, a cărui avere este estimată la 20 de miliarde de euro.

Faiq Bolkiah a semnat cu Maritimo Funchal

Bolkiah, în vârstă de 22 ani, considerat cel mai bogat fotbalist din lume, evoluează pe postul de extremă şi era liber de contract, după despărţirea de clubul englez Leicester City, la care a evoluat în categoriile inferioare (U23).

„Sunt foarte fericit că mă aflu aici şi am luat această decizie. Sigur sigur că este clubul potrivit pentru mine şi pentru cariera mea. Obiectivul meu este să dau mereu totul la fiecare antrenament şi meci, să evoluez şi să îmi ajut echipa”, a declarat Faiq Bolkiah pentru site-ul oficial al clubului lusitan.

Cine este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din lume

Bolkiah, nepotul sultanului Bruneiului, Hassanal Bolkiah, a fost selecţionat până acum de şase ori în reprezentativa ţării sale, a fost numit căpitan şi a reuşit să marcheze un gol.

Născut la Los Angeles, Faiq Bolkiah a evoluat în carieră la tineretul lui Southampton, tineretul lui Chelsea, Chelsea U18, Leicester U18 şi Leicester U23.

Bolkiah avea la Leicester un salariu infim faţă de cei pe care îi eclipsează în topul bogaţilor. Încasa doar 1.000 de lire sterline pe săptămână.

Cristiano Ronaldo îl urmează pe Bolkiah în topul celor mai bogaţi fotbalişti, cu o avere de 450 de milioane de euro, iar podiumul este completat de Leo Messi, cu 400 de milioane de euro.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.