Acasă Sport Cine este noul antrenor care a preluat naționala de fotbal a Moldovei

Cine este noul antrenor care a preluat naționala de fotbal a Moldovei

0

Roberto Bordin este noul antrenor al naționalei de fotbal al Moldovei. Fostul tehnician a lui Sheriff l-a înlocuit pe Engin Firat. Bordin are 56 de ani și a devenit de două ori campion în Divizia Națională. Alături de Sheriff, a evoluat în grupele Ligii Europa, reușind să obțină patru puncte în duelurile cu Lokomotiv Moscova, transmite SafeNews.md cu referire la IPN

În 2019, a cucerit argintul cu Neftci Baku în campionatul Azerbaidjanului. În calitate de jucător, a evoluat la echipe ca Parma, Atalanta sau Napoli.

Roberto Bordin va sosi astăzi, 12 februarie, în Moldova și urmează să semneze un contract valabil pe un an. Debutul său se va produce la Chișinău, pe 25 martie, împotriva naționalei din Insulele Feroe.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.