Acasă Sport Cristiano Ronaldo, testat din nou pozitiv: Portughezul ratează duelul cu Barcelona

Cristiano Ronaldo, testat din nou pozitiv: Portughezul ratează duelul cu Barcelona

0

Informația a fost oferită de portughezii de la Correio da Manha și preluată de Gazzetta Dello Sport și Marca. Juventus a transmis că va oferi o reacție oficială doar în momentul în care starul portughez se va vindeca, transmite SafeNews.md cu referire la digisport.ro.

Cristiano Ronaldo, testat din nou pozitiv! Portughezul ratează duelul cu Barcelona

În aceste condiții, devine tot mai clar că Ronaldo va rata meciul lui Juventus din Liga Campionilor contra celor de la Barcelona, programat miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Înaintea partidei cu Barcelona, Juventus are programat duelul cu Spezia, din Serie A, duminică, de la ora 21:45.

Cristiano Ronaldo a fost depistat cu COVID-19 în cantonamentul naționalei Portugaliei

La data de 13 octombrie, Federația Portugheză de Fotbal a anunțat că starul echipei a fost testat pozitiv.

Vestea venea chiar înaintea meciului Portugaliei contra Suediei, din Liga Națiunilor.

„Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv de COVID-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Internaționalul portughez se simte bine, fără simptome, și este în izolare”, a fost anunțul lusitanilor, pe site-ul oficial.

Ulterior, Ronaldo a zburat cu un avion privat la Torino, de unde a fost preluat de o ambulanță, care l-a transportat până la domiciliu. În prezent, atacantul se află în izolare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.