Acasă Sport Condiția pe care Zinedine Zidane o pune pentru a semna cu PSG

Condiția pe care Zinedine Zidane o pune pentru a semna cu PSG

0

Oficialii clubului vor să scape de tehnicianul francez, iar Zinedine Zidane (50 de ani) este principala țintă a acestora.

Nu este prima dată când PSG discută cu ”Zizou”, legendarul fotbalist s-a mai aflat pe lista șeicilor și în vara anului trecut, atunci când Christophe Galtier a fost ales în locul lui Mauricio Pochettino.

Potrivit celor de la Football Espana, șeicii au început deja discuțiile cu Zinedine Zidane pentru a antrena echipa de pe Parc de Princes.

Fostul tehnician al celor de la Real Madrid i-a anunțat pe oficialii de la PSG că este gata să vină, însă doar cu o condiție: Neymar trebuie să plece de la echipă. Potrivit sursei citate, Zidane consideră că starul brazilian strică atmosfera din cadrul grupului, este foarte capricios și indisciplinat, motiv pentru care nu ar dori să îl aibă în echipă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.