Acasă Social Artur Reșetnicov, în greva foamei după ce a fost reținut pentru 72...

Artur Reșetnicov, în greva foamei după ce a fost reținut pentru 72 de ore

0

Fostul deputat Artur Reşetnicov a intrat în greva foamei. Acesta a fost reținut, astăzi, pentru 72 de ore, în urma percheziţiilor efectuate acasă la el. Ex-deputatul este acuzat de îmbogăţire ilicită.

„Este un dosar politic. Reţinerea este abuzivă, ilegală. S-a făcut acest proces şi indicaţia de a fi reţinut în grabă. A fost indicaţia doamnei Sandu pentru activitatea mea politică în calitate de deputat şi pentru convingerile mele politice.
În semn de protest pentru că Moldova a devenit un stat fără de lege am declarat astăzi dimineaţă greva foamei şi voi continua până când Moldova nu va fi un stat de drept”, a spus fostul deputat.

Amintim că, astăzi, 2 februarie, au fost reținuți și foştii deputaţi Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc şi Anatolie Zagorodnîi. Și aceștia sunt acuzaţi de îmbogăţire ilicită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.