Acasă Justiţie Crima de la Comrat: Procurorii cer arest pentru tânăra care și-a omorât...

Crima de la Comrat: Procurorii cer arest pentru tânăra care și-a omorât mama

0

Tânăra de 21 de ani, care vineri-noaptea și-a spintecat mama, se va prezenta astăzi în fața instanței de judecată. Procurorii cer mandat pe numele său. Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, a declarat pentru Deschide.md că procurorii au depus un demers la Judecătoria Comrat prin care solicită mandat de arest pentru 30 de zile pentru tânără. 

Demersul procurorilor urmează să fie examinat pe parcursul acestei zile.

Amintim că în noaptea de vineri, 11 decembrie, o femeie de 40 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Comrat. Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe fiica victimei, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină.

Aceasta este suspectată că, fiind în stare de ebrietate narcotică, cu un cuțit de bucătărie și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, după ce între ele s-a iscat un conflict din cauza că femeia intenționa să o interneze într-un Dispensar Narcologic.

Victima revenise în țară în data de 3 decembrie, din Germania, unde lucra pentru a-și întreține fata.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.