Acasă Social COVID-19: Moldovenii evită să-şi administreze doza booster

COVID-19: Moldovenii evită să-şi administreze doza booster

0

Certificatele de vaccinare în spaţiul UE vor fi valabile nouă luni după administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Potrivit Comisiei Europene, valabilitatea certificatului de vaccinare va putea fi extinsă doar în cazul în care persoana îşi va administra doza booster. Cu toate acestea, moldovenii nu se prea grăbesc să se imunizeze cu cea de-a treia doză.

Amintim că, din data de 1 februarie, certificatul de vaccinare în spaţiul UE este valabil doar nouă luni de zile după administrarea celei de-a doua doze. Conform unei decizii a Comisiei Europene, valabilitatea certificatului va putea fi extinsă doar în cazul administrării dozei booster.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.