Acasă Social Prevenire COVID-19 // Din 15 martie 2020, vor activa doar stațiile PECO,...

Prevenire COVID-19 // Din 15 martie 2020, vor activa doar stațiile PECO, farmaciile și magazinele alimentare

0

Începând cu ziua de mâine, 16 martie 2020, toate punctele de comerț din țară, cu excepția farmaciilor, a magazinelor alimentare și a benzinăriilor, își sistează activitatea.



Informația a fost comunicată de către Prim-ministrul Ion Chicu în cadrul Briefing-ul de presă după ședința Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică

„De mâine, se va sista activitatea puctelor comerciale cu amănuntul, cu excepția farmaciilor, magazinelor care vând produse alimentare și benzinăriilor până la 31 martie”

În cadrul aceluiaș Briefing, Prim-ministrul Republicii Moldova a anunțat despre sistarea totală, începând cu 00:00 a zilei 17 martie, a traficului aerian, indiferent de destinație și scop și restricționarea temporară a accesului persoanelor străine pe teritoriul Republcii Moldova.

Anterior și Calea Ferată a Moldovei a anunțat despre sistearea temporară cursele de pasageri Chișinău – Moscova, Chișinău – Sankt Petersburg și Chișinău – Odesa

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.