Acasă Sport Covid-19 Italia// Stadionul Wembley a fost iluminat în culorile drapelului Italiei, în...

Covid-19 Italia// Stadionul Wembley a fost iluminat în culorile drapelului Italiei, în semn de omagiu pentru victimele pandemiei

0

Stadionul Wembley a fost iluminat în culorile drapelului Italiei, vineri seara, când celebra arenă londoneză trebuia să găzduiască meciul amical de fotbal dintre reprezentativa Angliei şi Squadra Azzurra, anulat din cauza pandemiei de coronavirus, informează presa britanică.

În semn de omagiu pentru victimele pandemiei şi de solidaritate cu poporul italian, celebrul arc al stadionului Wembley a fost iluminat în culorile roşu, verde şi alb ale drapelului Italiei, luminile rămânând aprinse pe durata celor 90 de minute ale partidei care urma să se dispute vineri.

Contul oficial de Twitter al naţionalei Angliei a afişat o fotografie cu stadionul Wembley, însoţită de mesajul: „Chiar dacă nu împărţim terenul în această seară cu azzurri, dar suntem solidari şi uniţi în această perioadă dificilă”.

Italia este ţara cu cele mai multe persoane ucise de pandemia de coronavirus, peste 9.000, potrivit cifrelor oficiale de vineri, în timp ce numărul celor infectaţi a trecut de 86.000.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.