Acasă Social COVID-19 // Încă 14 persoane au decedat în R. Moldova

COVID-19 // Încă 14 persoane au decedat în R. Moldova

0

Încă 14 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Potrivit sursei citate este vorba despre 9 femei și 5 bărbați, cea mai tânăr victimă având doar 44 de ani.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 3.640.

Deces 3627: Femeie de 60 ani, din Transnistria. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă.

Deces 3628: Femeie de 83 ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiomiopatie mixtă.

Deces 3629: Femeie de 76 ani din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă.

Deces 3630: Feemie de 56 ani, din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 3631: Femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 3632: Bărbat de 60 ani, din r-nul Ștefan Vodă. Internat la SR Ștefan Vodă. Comorbidități: ciroză hepatică, anemie.

Deces 3633: Femeie de 68 ani, din r-nul Telenești. Internată la SR Telenești. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 3634: Femeie de 86 ani, din r-nul Ceadîr Lunga. Internată la SR Ceadîr Lunga. Comorbidități: diabet zaharat.
Deces 3635: Bărbat de 67 ani, din r-nul Hîncești. Internat la IMU. Comorbidități: obezitate, insuficiență venoasă cronică a membrelor inferioare, hipertensiune arterială.

Deces 3636: Bărbat de 88 ani, din r-nul Rîșcani. Internat la SR Rîșcani. Comorbidități: insuficiență cardiacă, pielonefrită cronică.

Deces 3637: Femeie de 69 ani, din r-nul Rîșcani. Internată la SR Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 3638: Femeie de de 85 ani, din r-nul Șoldănești. Internată la SR Șoldănești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 3639: Bărbat de 44 ani, din r-nul Ialoveni. Internat la SR Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială, tahicardie sinusală, edem crebral, cardiomiopatie mixtă.

Deces 3640: Bărbat de 64 ani, din r-nul Anenii Noi. Internat la SR Anenii Noi. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie hipertensivă.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în R. Moldovaa ajuns la 169.805 de cazuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.