Acasă Social Tragedie la Orhei. Un copil de trei ani a murit, după ce...

Tragedie la Orhei. Un copil de trei ani a murit, după ce a ars în mașina părinților

0

Un copil de trei anișori a murit pe patul de spital, după ce a ars în mașina părinților. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în localitatea Mînzaci din raionul Orhei.

Potrivit poliției locale, copilul ar fi intrat în automobilul tatălui său și s-a jucat cu chibriturile. Automobilul de marca Opel Vectra s-a aprins, iar copilul a rămas blocat în habitaclu. Mama copilului a văzut că din mașină ieșea fum și l-a scos, însă din nefericire flăcările au afectat 75-80% din suprafața corpului micuțului. 

Copilul a fost transportat la spitalul raional Orhei cu arsuri de gradul patru, iar ulterior a fost dus la Chișinău la Centrul Mamei și Copilului. Contactat telefonic, Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Centrului Mamei și Copilului, a declarat pentru Deschide.MD că micuțul a fost transferat ieri seara prin intermediul serviciului Aviasan în stare critică cu arsuri grave pe 80 la sută din suprafața corpului.

 „Medicii au depus toate eforturile însă din păcate acesta nu a mai putut fi salvat. Leziunile pe care le avea practic erau incompatibile cu viața, iar acesta a murit la scurt timp după internare”, susține Cazacu.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.