Acasă Social Covid-19 în R. Moldova// Alte 112 persoane au fost diagnosticate în ultimile...

Covid-19 în R. Moldova// Alte 112 persoane au fost diagnosticate în ultimile 24 ore

0

În ultimele 24 de ore au fost investigate 349 probe și confirmate 112 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon în cadrul unui briefing de presă. 

„În ultimile 24 de ore au fost prelevate 349 de probe dintre aceștia  112 persoane testate pozitiv. Totala cazuri 864 înregistrate în Moldova” a declarat Igor Dodon.

La fel Igor Dodon a anunțat că vom intra în curând în perioada de creștere a infectărilor. Cel mai probabil în următoarele zile vom avea peste 1 000 de cazuri de infectare. Asta înseamnă scenariu al 4-lea care presupune implicarea mai multor spitale din țară și mobilizarea medicilor.

Vezi AICI harta evoluției COVID-19 în Moldova în timp real.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.