Acasă Social ULTIMA ORĂ! Ceban confirmă: Consiliul Concurenței a început verificarea TransAutoGaz

ULTIMA ORĂ! Ceban confirmă: Consiliul Concurenței a început verificarea TransAutoGaz

197
0
ads

Consiliul Concurenței a început verificarea companiei TransAutoGaz, care aparține companiei Moldovagaz, după ce prețul gazului metan s-a majorat considerabil. Despre aceasta a anunțat directorul Moldovagaz, Vadim Ceban.

Acesta a anunțat pe o rețea de socializare că Moldovagaz va oferi toate informațiile solicitate de Consiliul Concurenței.

„Cred că va fi interesant pentru toată lumea să știe că Consiliul Concurenței al Republicii Moldova a solicitat informații cu privire la activitatea subsidiarei Moldovagaz, TransAutoGaz SRL. Vreau să subliniez încă o dată că grupul Moldovagaz este absolut transparent în acțiunile și interesele sale, ceea ce a fost confirmat în repetate rânduri de cooperarea cu toate structurile responsabile”, a scris Ceban.

Prețul pentru gazul metan a crescut, ajungând să coste peste 17,60 lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here