Acasă Social Corpul neînsuflețit al unui moldovean a fost găsit, în apropierea râului Canhestros,...

Corpul neînsuflețit al unui moldovean a fost găsit, în apropierea râului Canhestros, din Portugalia

0

Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, într-o stare avansată de descompunere, în apropierea râului Canhestros, din Portugalia.

Autoritățile străine bănuiesc că este vorba despre un cetățean moldovean, în vârstă de 35 de ani, care lucra în agricultură și care în urmă cu aproximativ o lună a dispărut de pe dealul unde locuia alături de alți compatrioți.

Descoperire a fost făcută ieri dimineață, de un cioban care s-a apropiat de un smochin, lângă malul râului și a văzut cadavrul pe jumătate scufundat. Bănuind o crimă, bărbatul a alertat imediat poliția. 

La locul faptei, legiștii au constatat că în partea din spate a capului, victima a fost lovită cu un obiect dur. Totodată, mâinile bărbatului erau separate de corp. Acesta mai era și desculț, iar încălțămintea nu erau în preajmă.

Cadavrul a fost preluat pentru a fi efectuată expertiza medico-legală. La fel, va fi făcut testul ADN pentru a confirma identitatea bărbatului și a vedea dacă pașaportul găsit plutind în apele râului îi aparține.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.