Acasă Social Ate două persoane răpuse de COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 204

Ate două persoane răpuse de COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 204

0

Alte două decese s-au înregistrat în Republica Moldova în ultimele 24 de ore din cauza noului tip de coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Astfel, bilanțul a ajus la 204.

A decedat un bărbat de 69 ani, din Chișinău. Acesta a fost internat în stare gravă, la data de 7 mai, la Spitalul Clinic Muncipal „Sfânta Treime”. Comorbidități: insuficiență cardiacă și congestivă, cardiomiopatie dilatativă.

S-a stins din viașă și o femeie de 79 ani, din Ștefan Vodă. Ea a fost internată la data de 23 aprilie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, encefalopatie de geneză mixtă, obezitate.

Conform informațiilor oficiale, din cele 5.745 de cazuri de COVID-19 confirmate până în prezent, 231 de pacienți sunt în stare gravă, dintre care 18 de persoane sunt conectate la aparate de respirație asistată luptând cu boala.

Pe parcursul zilei de ieri, alte 64 persoane au fost externate. În total, 2.344 persoane au fost tratate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19, au fost internați 98 pacienți cu suspecție la COVID-19.

Până la ziua de azi, au fost confirmate 1.290 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-302, asistenţi medicali-483, felceri-65, farmacişti-19, personal auxiliar-421 persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.