Acasă Justiţie Constantin Țuțu rămâne la libertate. Decizia luată de PA

Constantin Țuțu rămâne la libertate. Decizia luată de PA

0

Fostul democrat, Constantin Țuțu, nu are dreptul, în continuare, să părăsească capitala. Măsura, care i-a fost aplicată după ce a revenit din țară și a fost plasat în carantină, expiră zilele acestea, a fost prelungită cu încă 30 de zile, de către procurorii anticorupție.

Cercetat pentru trafic de influiență și îmbogățire ilicită, Țuțu este liber, dar nu are voie să părăsească raza municipiului Chișinău.

Amintim că fostul deputat este cercetat în cadrul a două dosare penale. Pentru trafic de influență, Țuțu riscă amendă de până la 300 mii de lei sau până la 7 ani de închisoare, iar pentru îmbogățire ilicită, Codul Penal prevede până la 15 ani de închisoare. Până acum, el nu a comentat acuzațiile aduse de procurori.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.