Acasă Sport Cluburile de fotbal au stabilit participanții la turneele eurocupelor

Cluburile de fotbal au stabilit participanții la turneele eurocupelor

0

După etapa a opta a fazei a doua a campionatului Moldovei în Superliga, cluburile de fotbal (FC) Petrocub, Sheriff şi Zimbru au primit dreptul de a participa la trei turnee ale Cupei Europene din această vară.

După cum a relatat corespondentul sportiv al agenţiei Infotag, Petrocub are cele mai mari şanse de a juca în Liga Campionilor, după ce a învins cu 7-0 pe Dacia Buiucani şi s-a plasat la cinci puncte în faţa lui Sheriff, în pofida victoriei cu 2-1 a acestuia din urmă în faţa lui Milsami.

Trei puncte în cele două runde rămase vor fi suficiente pentru ca ambiţiile de campionat ale Petrocub să devină realitate.

Nici măcar înfrângerea suferită de Zimbru în deplasare la Bălţi, scor 1-2, nu a împiedicat formaţia din Chişinău să devină câştigătoarea actualului campionat. 

Totodată, victoria le-a permis celor de la Bălţi să reducă la un punct diferenţa dintre ei şi Milsami, care se află pe locul patru în clasament şi are dreptul de a participa în Liga Conferinţelor.

La cele trei meciuri din runda a opta au asistat 2.859 de spectatori, iar pentru partide au fost anunţaţi 119 jucători. Numărul mediu de fani per jucător este de 24.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.