Acasă Istorii din spatele culisei Igor Munteanu: Banii din vânzarea metalului uzat de la CFM „s-au evaporat”...

Igor Munteanu: Banii din vânzarea metalului uzat de la CFM „s-au evaporat” fără ca Procuratura să se ocupe de cojoacele conducerii

0

Angajații CFM încă nu și-au primit salariile, întârzierile fiind de aproape 6 luni. Despre acest lucru anunță deputatul PPDA Igor Munteanu. Într-un mesaj pe o rețea de socializare, deputatul acuză actuala conducere a CFM de management prost, interesele obscure și clientelă politică.

„Sună oameni revoltați. Sunt înspământați să se gândească la ziua de mâine și nu mai știu cum să-și exprime revolta și disperarea. Angajații CFM susțin că nu și-au primit salariile pe ultimele 6 luni la CFM, iar banii acumulați în aprilie de conducerea interimară (Onceanu) din vânzările de metal uzat la MMZ (Rîbnița) s-au ”evaporat” în maniera în care se fac zilnic fraude în sectorul public din RM, fără urmări pentru personalul CFM și fără ca Procuratura să se ocupe de cojoacele conducerii CFM. Îmi sună oameni mânioși și neîncrezători în viitorul CFM. Au așteptat ca nevoile lor să fie o prioritate pentru guvern, chiar și interimar, S-au înșelat”, scrie Munteanu pe pagina sa de Facebook.

 
Președintele Comisiei de Control al Finanțelor Publice adaugă că în pofida protestelor angajaților CFM dar și a audierilor la cel mai înalt nivel a conducerii întreprinderii lucrurile nu par să se fi rezolvate.

„Oamenii trebuie să fie ajutați cu măsuri urgente, Să-și primească salariile, iar CFM trebuie radical transformată. Nu-i pandemia de vină că s-au adunat datorii în sistemul CFM, ci managementul prost, interesele obscure, clientela politică. Am observat că APP seamănăt tot mai mult cu o agenție de plasamente în conducerea unor întreprinderi de stat a ”clientelei psrm-shor”. Nu vor avea răgaz nicio singură zi dacă-și închipuie că vor putea profita de dărnicia agențiilor subordonate politic șefilor lor. Vom ajuta oamenilor să-și recapete demnitatea și vom spune doar adevărul”,conchide Munteanu

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.