Acasă Justiţie Cinci procuraturi teritoriale s-au ales cu șefi noi. Cine sunt aceștia

Cinci procuraturi teritoriale s-au ales cu șefi noi. Cine sunt aceștia

0

Cinci procuraturi teritoriale s-au ales cu noi conducători. Candidaturile au fost votate astăzi la ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

Șef la Procuratura raionului Soroca a fost numit Eduard Fiștic, șef al Procuraturii Fălești.

Ina Fencovschi, care în prezent deține funcția de adjunctă a procurorului șef al raionului Briceni, a fost numită în funcția de procuroară șefă la Procuratura raionului Ocnița.

Vladislav Cojocaru, care în prezent deține funcția de procuror în Procuratura Municipiului Chișinău, a fost numit în funcția de procuror șef al Procuraturii Ialoveni.

Și Procuratura raionului Edineț s-a ales cu un nou procuror șef. Este vorba de Pavel Guida, adjunct al procurorului șef în cadrul Procuraturii raionului Glodeni.

Totodată, procurorul din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Ion Lozovan a fost numit procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.