Acasă Istorii din spatele culisei Cinci cazuri de COVID-19 s-au „pierdut pe drum” de la Glodeni până...

Cinci cazuri de COVID-19 s-au „pierdut pe drum” de la Glodeni până la Chișinău

1

În timp ce prim-ministrul, Ion Chicu, anunță că astăzi a fost înregistrat doar un caz pozitiv de COVID-19 în raionul Glodeni, Consiliul raional anunță că, de fapt, ar fi vorba de șase cazuri. Este vorba despre patru cazuri în orașul Glodeni, și câte un caz în localitățile Viișoara și Iabloana.

„S-au efectuat 640 de teste, dintre care 105 sunt cazuri confirmate. (…) Din acestea 105 toate sunt cu transmitere locală. Chișinău 21 de cazuri, Transnistria – 16 cazuri, Soroca – 13, Florești – 11, Edineț – 8, Fălești – 6, Bplți – 4. Cahul, Dondușeni, Strășeni câte 3, Căușeni, Sângerei, Ialoveni, Ștefen Vodă câte două, Criuleni, Taraclia, Glodeni, Orhei, Telenești, Vulcănești, câte un caz”, a declarat premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă.

Detalii: +105 cazuri noi de COVID-19 în R. Moldova

În acest sens, potrivit datelor oferite de șeful Executivului, numărul de cazuri pozitive în raionul Glodeni a ajuns la 113.

Totuși, reprezentanții Consiliului raional îl contrazic pe prim-ministrul. Potrivit datelor publicate pe rețele sociale, la moment în raion sunt înregistrate 118 cazuri pozitive, inclusiv 2 decese.

Informația prezentată pentru data de 15 aprilie

Informația prezentată pentru data de 16 aprilie

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.