Acasă Sport Christian Eriksen a revenit la antrenamente, dar nu la Inter. Unde se...

Christian Eriksen a revenit la antrenamente, dar nu la Inter. Unde se pregătește danezul

0

Mijlocașul danez Christian Eriksen (29 de ani), care a suferit un stop cardiac într-un meci de la EURO 2020, în luna iunie, a reluat antrenamentele.

Eriksen vrea să joace din nou

Eriksen a revenit pe gazon pentru prima oară după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa în timpul EURO 2020, fiind salvat doar de intervenţia promptă a căpitanului Simon Kjaer şi a medicilor naţionalei daneze. Mijlocaşului i-a fost implantat un defibrilator cardiac.

Christian Eriksen s-a antrenat în Danemarca, la Adalen, la centrul de pregătire al lui Odense Boldklub, echipa la care s-a format.

Mijlocașul legitimat la Inter Milano a avut un prim antrenament cardiovascular, alături de un antrenor personal, încheiat cu un exerciţiu de şuturi la poartă.

Directorul sportiv al clubului Odense Boldklub, Michael Hemmingsen, a oferit informații încurajatoare despre situația lui Eriksen: “Suntem cu adevărat fericiţi că Christian Eriksen se menţine în formă acum pe terenurile noastre. Am ţinut legătura cu Christian de când a crescut aici şi ne bucurăm că ne-a întrebat dacă se poate antrena aici la Adalen pentru a fi din nou în formă”.

Eriksen ar putea reveni la Ajax

Piese de arhitectură impozante prind o nouă viață, cucerite de natură. Vezi Castele sălbatice pe Digi Animal World de la 21:00, în Digi Online.

La sfârşitul lunii octombrie, Inter a anunţat că Eriksen nu poate juca în acest sezon în Italia. Campioana Italiei a menţionat că mijlocaşul ar putea juca în alte ţări.

Comisia tehnico-ştiinţifică a Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a indicat în luna august că Eriksen va primi autorizaţie să joace în Italia doar în cazul îndepărtării defibrilatorului cardiac.

Potrivit presei italiene, Eriksen este tentat de o revenire la Ajax Amsterdam, pentru a-şi continua cariera. El a jucat pentru „lăncieri” între 2010 şi 2013.

Christian Eriksen mai are contract cu Inter Milano până în vara anului 2024.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.