Acasă Social Chișinău: Un bărbat a decedat în curtea bisericii

Chișinău: Un bărbat a decedat în curtea bisericii

0

Un bărbat fără loc permanent de trai a decedat în această dimineață în apropierea unei biserici din sectorul Ciocana al capitalei. Potrivit reprezentanților DP Chișinău, pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Contactată de reporterii Deschide.MD, ofițerul de presă al DP Chișinău, Natalia Stati, a declarat că în această dimineață a fost solicitată intervenția Serviciului 112 la o adresă de pe bd. Mircea cel Bătrân în legătura cu faptul că un bărbat a fost găsit în stare inconștientă. Ajunși la fața locului, medicii au încercat să-i acorde ajutor medical, dar cu regret acesta a decedat.

Totodată, a fost solicitată și prezența a unui medic legist care, la examinarea cadavrului, nu a depistat urme de moarte violentă.

Urmare a documentării de către polițiști a cazului, dar și după audierea martorilor, s-a aflat că bărbatul ar fi fără loc permanent de trai. La moment forțele de ordine întreprind toate măsurile în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și identificării identității bărbatului.

La fel, urmează a fi stabilită și cauza decesului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.