Acasă Social FOTO // Incendiu la Ciorescu. Un vagonet, cuprins de flăcări

FOTO // Incendiu la Ciorescu. Un vagonet, cuprins de flăcări

0

Un incendiu s-a produs în comuna Ciorescu, mun.Chișinău, unde un vagonet cuprins de flăcăti, în care locuia un bărbat a fost cuprinsă de flăcări.

Potrivit primelor informații, apelul a fost recepționat în jurul orelor 22:00. Imediat, la fața locului s-au deplasat două echipaje a pompierilor care au localizat incendiul la ora 22:32 și l-au lichidat total la ora 23:05. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Oamenii legii au stabilit că apelul a fost făcut de către bărbatul de 45 de ani, care locuia în vagonet, activând în calitate de paznic. La momentul interogării, acesta se afla în stare de ebrietate.

Potrivit datelor prezentate, cauza preliminară a incendiului este neatenția în timpul fumatului.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.