Acasă Politic Chicu vine mâine în Parlament. Va prezenta „angajarea răspunderii” pentru redirecționarea a...

Chicu vine mâine în Parlament. Va prezenta „angajarea răspunderii” pentru redirecționarea a 816 mln.lei

0

Parlamentul se va convoca joi, 2 martie, la ora 14.00, în ședință plenară după ce Guvernul a votat astăzi angajarea de răspundere asupra unui proiect de rectificare a Bugetului de stat. Astfel, Ion Chicu urmează să informeze deputații despre măsurile pe care le propune spre adoptare.

Potrivit unui comunicat de presă al Legislativului, presa este rugată să lucreze de la birou sau de acasă, iar în sala de presă să vină doar cameramanii care transmit live.

Amintim că Guvernul a votat angajarea răspunderii pentru rectificarea Bugetului de stat. Mai exact, autoritățile propun redirecționarea a 816 mln. lei în vederea susținerii activității de întreprinzător, a cetățenilor în perioada stării de urgență, precum și modificarea unor acte legislative.

Potrivit legislației, în cazul în care în decurs de 72 nu va fi depusă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, aceste modificări vor intra în vigoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.