Acasă Economic Chicu: Mai multe magazine își vor putea relua activitatea chiar și în...

Chicu: Mai multe magazine își vor putea relua activitatea chiar și în stare de urgență

0

Magazinele care vând articole igienico-sanitare, agricole, dar și cele care comercializează piese de schimb și deservire tehnică a unităților de transport își vor relua activitatea. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, după ședința Comisie extraordinare pentru sănătate publică.

Acesta a enunțat mai multe decizii ale Comisiei.

„Este vorba despre magazine, unități comerciale care prestează doar acest gen de comerț – doar articole igienico-sanitare. 2. Reluarea activității de comerț cu amănuntul prin intermediul magazinelor agricole ce comercializează semințe, produse de uz fito-sanitar, furaje și alte materii prime și produse necesare producătorilor agricoli. (…) a pieselor de schimb și a ltor produse conexe serviciilor de deservire tehnică a unităților de transport. Sunt activități care, reieșind din acest sezon agricol, sunt necesare, dar sunt prestate cu maximă securizare în unități comerciale separate”, a spus Chicu.

Totodată, Compania Națională pentru Asigurări în Medicină va asigura finanțarea imediată pentru procurarea în regim de urgență a unui număr suplimentar de mănuși medicale și măști medicale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.