Acasă Alegeri 2020 Cele mai amuzante meme-uri după turul II

Cele mai amuzante meme-uri după turul II

0

Rezultatele celui de-al doilea tur al prezidențialelor au fost numai bune pentru a da apă la moară glumeților de pe rețelele de socializare, iar internauții n-au ezitat să facă haz de citatele concurenților din campanie. „Material” de meme-uri au ajuns și porumbeii, și pungile de tip „calendar”, dar și…Filip Kirkorov, care s-a memoricat moldovenilor după ce a mers la Sadova, satul de baștină a lui Igor Dodon, să culeagă căpșuni, transmite SafeNews.md cu referire la Agora.md

Vedeți mai jos o selecție de meme-uri adunate de pe rețelele de socializare. Reamintim că rezultatele parțiale ale turului doi arată o victorie de 57,6% pentru Maia Sandu, iar Igor Dodon a acumulat 42,3%.

FOTO: Alex Buretz
FOTO: Alex Buretz
Aluzie la tweet-ul lui Donald Trump „Stop the count”.

agora.md20

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.