Acasă Politic CEC: Termenul de depunere a cererilor pentru acreditarea observatorilor

CEC: Termenul de depunere a cererilor pentru acreditarea observatorilor

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță că observatorii acreditați pentru monitorizarea alegerilor locale noi din 21 noiembrie sunt în drept să-și desfășoare activitatea și în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin, anunțat pentru data de 5 decembrie curent.

Totodată, pot fi acreditați și alți observatori, iar termenul limită pentru depunerea cererilor în vederea acreditării acestora, pentru al doilea tur al alegerilor locale noi din 5 decembrie expiră sâmbătă, 27 noiembrie.

Menționăm că modalitatea de acreditare a observatorilor, drepturile și obligațiile acestora sunt descrise în Regulamentul privind statutul observatorilor și procedura de acreditare a acestora, care poate fi consultat AICI.

Reamintim că la data de 21 noiembrie au avut loc alegeri locale noi în 15 localități din țară. După rezultatele primului tur, în 6 localități se va desfășura turul II.

Este vorba despre: municipiul Bălți, satul Opaci, raionul Căușeni, comuna Hârtop, raionul Cimișlia, orașul Cupcini, raionul Edineț, satul Bălceana, raionul Hâncești și comuna Cneazevca, raionul Leova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.