Acasă Anticipate 2021 CEC a lansat Centrul de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate

CEC a lansat Centrul de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță despre lansarea Centrului de Apel pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, care va activa în perioada 23 iunie-13 iulie curent. Numărul unic de telefon este (+373) 22 880 101. Astfel, cetățenii vor putea solicita informații despre arondarea la secții de votare, procedura de vot și altele.

CEC menționează că prin intermediul acestui centru nu pot fi depuse contestații.

Operatorii vor acorda asistența necesară persoanelor responsabile de gestionarea listelor electorale din cadrul autorităților publice locale, dar și membrilor organelor electorale inferioare pentru aplicarea uniformă a procedurilor de gestionare a Registrului de Stat al Alegătorilor.

În total, la Centrul de Apel vor activa 12 operatori, iar linia va funcționa de luni până vineri, de la 08:00 până la 17:00. În perioada 11-13 iulie curent, Centrul va activa 24/24.

Centrul poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova sau din afara țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.