Acasă Social CEC a dizolvat organele electorale constituite pentru anticipate

CEC a dizolvat organele electorale constituite pentru anticipate

0

Organele electorale constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 au fost dizolvate astăzi. Anunțul a fost făcut de către Comisia Electorală Centrală (CEC).

Astfel, birourile electorale ale secțiilor de votare și-au încetat activitatea şi se consideră dizolvate.

Amintim că pentru organizarea şi desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate au fost constituite 37 consilii electorale ale circumscripțiilor electorale de nivelul doi și 2.150 birouri electorale ale secțiilor de votare. 

În baza proceselor-verbale privind rezultatele numărării voturilor, întocmite de birourile electorale ale secțiilor de votare, Comisia a totalizat şi a adus la cunoștința publică rezultatele finale ale alegerilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.