Acasă Sport Ce surpriză! Buffon i-a „rezolvat” transferul și acum îl vede favorit la...

Ce surpriză! Buffon i-a „rezolvat” transferul și acum îl vede favorit la Balonul de Aur

0
Gianluigi Buffon a făcut istorie la Juventus și în naționala Italiei, însă acum e convins că are un urmaș demn. Portarul de 43 de ani e sigur că Gianluigi Donnarumma va câștiga Balonul de Aur, mai ales după ce a fost desemnat cel mai bun jucător de la EURO 2020 și a devenit campion european.

Gianluigi Buffon: „Gigio ar trebui să fie Balonul de Aur

„După părerea mea, el poate deveni, cu siguranță, câștigător al Balonului de Aur. Având în vedere calitățile sale și după ceea ce a arătat, Gigio ar trebui să fie Balonul de Aur. (…) Absolut că trebuie să o facă”, a spus Buffon, potrivit Sky Sport Italia.

Donnarumma, votat cel mai bun jucător de la EURO 2020

La EURO 2020, Donnnarumma a primit 4 goluri și a păstrat poarta închisă în 3 meciuri. În finala cu Anglia, a primit un gol în timp regulamentar, dar a fost decisiv apoi, după ce a parat două lovituri de departajarte și și-a ajutat naționala să devină campioană europeană.

Gianluigi Donnarumma tocmai s-a transferat de la AC Milan la PSG, liber de contract, însă cel care a contribuit la asta a fost chiar Gianluigi Buffon, care a jucat și el pa parizieni. Buffon și-a păstrat relațiile bune cu PSG, acolo unde a jucat în sezonul 2018 – 2019.

Acum, deși are 43 de ani, Buffon joacă la Parma, în serie B, unde este coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.