Acasă Istorii din spatele culisei Ce spune Natalia Gavrilița despre starea de sănătate a Maiei Sandu

Ce spune Natalia Gavrilița despre starea de sănătate a Maiei Sandu

0

„Doamna președintă a trebuit să-și schimbe orarul din motive de sănătate”, precizează prim-ministra Natalia Gavrilița, întrebată dacă Maia Sandu a absentat la evenimente de astăzi „din cauza motivului anunțat sau de alt gen”.

„Suntem o echipă unită și după cum vedeți, am putut prelua în totalitate toate elemente programului”, a mai spus Gavrilița.

„În același timp nou suntem o echipă, o echipă unită care are aceleași viziuni în privința dezvoltării țării, în privința menținerii Moldovei de partea lumii libere, în privința integrării europene și direcției de dezvoltare.

De aceea, după cum vedeți, am putut prelua în totalitate toate elemente programului și am putut avea o discuție plină de conținut cu domnul Secretar General al ONU”, a declarat Natalia Gavrilița în cadrul conferinței de presă comune cu Secretarul General al ONU.

Șefa statului, Maia Sandu, nu a participat din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. 

Serviciul de presă al Președinției a anunțat asăzi că la fel se anulează întrevederea și conferința de presă comună cu António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.