Acasă Comunicate de presă Ce spune AIPA despre perchezițiile matinale efectuate de CNA

Ce spune AIPA despre perchezițiile matinale efectuate de CNA

0

Agenția pentru Intervenție și Plăți în Agricultură (AIPA) a venit cu precizări, după ce CNA a descins astăzi, 28 mai, cu percheziții. AIPA menționează, într-un comunicat de presă, că va oferi suportul necesar CNA.

”Dat fiind perchezițiile efectuate astăzi la Agenția pentru Intervenție și Plăți în Agricultură, comunicăm că pentru AIPA corectitudinea tot timpul a fost un principiu de bază. Suntem la fel de interesați ca și structurile abilitate ale statului ca de către colaboratorii noștri să nu fie admisie niciun fel de abateri, de aceea vom acorda suportul necesar CNA în investigațiile desfășurate.
AIPA își reconfirmă și pe această cale atașamentul față de principiul legalității și corectitudinii și reiterăm angajamentul nostru de a combate orice manifestare improprie statutului Agenției”, se arată în comunicat.

Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție au început dimineața cu percheziții la Agenția pentru Intervenție și Plăți în Agricultură (AIPA) și la Federația Națională a Fermierilor din Moldova (FNFM).

Acțiunile sunt întreprinse în contextul organizării unei scheme de corupție din care fac parte funcționari de rang înalt din cadrul AIPA și FNFM, dar și mai mulți agenți economici care își desfășoară activitatea în domeniul agricol.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.