Acasă Social Caz șocant la Rezina: Un minor ar fi violat o femeie de...

Caz șocant la Rezina: Un minor ar fi violat o femeie de 54 de ani

0

Un minor din Rezina a violat, o femeie de 54 de ani. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de oameni legii. Incidentul s-a produs ieri, 16 mai, în jurul orei 18:30, în gospodăria unei sătence.

Veniți la fața locului, femeia le-a povestit polițiștilor că în timp ce se afla în casa gospodăriei unei sătence, de care are grijă, în casă a intrat tânărul de 17 ani, fiind vizual în stare de ebrietate alcoolică.

Profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, aplicând o constrângere psihică şi fizică, a întreținut cu ea un raport sexual. După care a părăsit domiciliu și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Minorul a fost depistat, iar acum acesta este cercetat în stare de libertate.

Polițiștii au prelevat probele biologice necesare și se așteaptă rezultatul expertizei.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.